Підписано Договір про співпрацю між ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій

Опубліковано juliya.malogulko на

25 березня 2024 року відбулось урочисте підписання Договору між ГО «Міжнародна фундація розвитку» та Інститутом післядипломної освіти Національного університету харчових технологій на базі СП «НІБУЛОН».
???? В рамках реформи елеваторного напряму «НІБУЛОНу» передбачено здійснити зміну моделі управління мережею філій на регіональному рівні. Зміни включають зокрема й кадрову реорганізацію, розширення повноважень і спектру робіт працівників, а отже – й підвищення їхньої кваліфікації та покращення професійних знань.
???? З цією метою 26 березня 2024 року розпочато професійне навчання співробітників елеваторів та виробничо-технічних лабораторій компанії «НІБУЛОН», що проводить Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України». Навчання охоплює 175 спеціалістів елеваторів та 26 працівників лабораторій, а саме:
???? апаратників обробки зерна 2-5 розряду;
???? начальників виробничо-технічних лабораторій;
???? керівництво служби забезпечення якості та зберігання продукції.
❗️ Усього заплановано 10 онлайн-занять, які триватимуть до 26 квітня.
???? Серед основних тем навчання: методи визначення якості зерна та діагностика хвороби зернових, тестування зернових для експорту, сучасні технології та методи зберігання зерна, управління якістю зерна, методи та технології очищення, технології сушіння зерна й обслуговування сушильного устаткування. Слухачі опанують навички лабораторного контролю для визначення зернових та сміттєвих домішок, використовуючи методи спектрофотометрії та порівняння стандартів ГОСТ та ISO та ознайомляться з сучасним обладнанням для зернових лабораторій та профілактика хвороб зернових культур, що впливають на якість зерна та насіння.
???? Після завершення навчання та успішного проходження контролю знань слухачі отримають відповідні сертифікати.
❗️ Навчання буде проводитись в рамках проєкту “Розвиток трудового потенціалу для України”, що реалізує ГО “Міжнародна фундація розвитку” за сприянням Проєкту USAID “Економічна підтримка України”.
Категорії: Uncategorized

Translate »