Працівники компанії Кернел підвищують кваліфікацію

Опубліковано juliya.malogulko на

❗️ 27-31 жовтня 123 працівники компанії Кернел розпочали навчання за трьома курсами з метою підвищення кваліфікації за напрямами:
✅ Застосування сучасних технологій, обладнання та контролю безпечності і якості зерна при зберіганні на елеваторі.
✅ Контрольно-вимірювальні пристрої та автоматика.
✅ Електроенергетика.
???? Це навчання відбувається в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу», що реалізує ГО «Міжнародна фундація розвитку за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
???? Для опанування нових знань та навичок компанія обрала Одеський національний технологічний університет (ОНТУ), який до 08 грудня 2023 року поглибить професійні компетентності дев’яноста трьох працівників елеваторів із технології сушіння с/г продукції та забезпечення належних умов зберігання зерна, включаючи наступні питання:
✅ Властивості зерна як об’єкта сушіння
✅ Термостійкість зерна. Властивості повітря та сушильного агента.
✅ Технологія сушіння зерна. Методи сушіння зерна за способом підведення енергії, станом та рухом зерна.
✅ Режими сушіння зерна і насіння олійних культур та їх вплив на якість зерна. Особливості технології сушіння різних культур.
✅ Поліпшення якості зерна.
✅ Питання екології.
✅ Загальні питання технології приймання, очищення, активного вентилювання, зберігання і відпускання зерна та насіння олійних культур.
✅ Фізіологічні процеси, що відбуваються при зберігання зернових мас, режими та способи їх зберігання.
✅ Особливості та контроль зберігання зерна і насіння олійних культур у металевих силосах та ін.
???? «Наші співробітники повинні використовувати сучасні, елеваторні технології, щоб ефективно управляти процесами: приймання та відвантаження, сушіння, очищення та зберігання зерна. Дане навчання є дуже важливим для нашої компанії, що дозволяє нам відповідати всім вимогам наших поклажодавців», – каже Солнцев Микола, керівник Департаменту зберігання компанії Кернел.
???? До 28 лютого ОНТУ поглибить експертні знання ще 30 працівників компанії, які спеціалізуються на електроенергетиці та контрольно-вимірювальних пристроях та автоматиці. В умовах воєнного стану, минулих та потенційних відключень електроенергії, коли все виробництво автоматизоване, а тому вкрай важливо забезпечити якісну роботу цієї функції, оскільки весь ланцюжок постачання, на якому працюють співробітники: елеватор – завод – термінал – напряму залежить від його ефективності.
???? «Знайти спеціаліста технічного спрямування завжди було непросто. Особливо ця проблема проявляється зараз, спричинена додатковими ризиками, пов’язаними з війною. Компенсувати дефіцит кадрів можемо тільки автоматизацією та підвищенням кваліфікації співробітників, які працюють в компанії» – говорить Тименко Сергій, керівник відділу навчання та розвитку персоналу Кернел.
❗️ У результаті підвищення кваліфікації працівників компанія Кернел матиме змогу забезпечити кращу якість зерна, яке готує до експорту за рахунок покращення умов його зберігання та транспортування.
Категорії: Uncategorized

Translate »