GLOBAL INSPIRING FORUM 2019: концепція 5G

Опубліковано admin на

28 листопада у Києві відбулось масштабна преміум бізнес-подія GLOBAL INSPIRING FORUM 2019: концепція 5G, в якій мала честь взяти участь Директор директорату з питань європейської інтеграції ГО «Міжнародна фундація розвитку» Анастасия Барцицкая.
На одній сцені виступили представники світового інтелекту, які допомагають виводити бізнес на глобально новий рівень: Кьелл Нордстрем, Джозеф Пайн, Йерун ван Хейл, Девід Ален.

Більш ніж 700 учасників події – власників та топ менеджерів великого та середнього бізнесу України та інших країн мали змогу почути принципи ведення бізнесу від успішних підприємців Європи та США.

Учасники форуму в рамках концепції івента за один день пройшли шлях від розуміння правил глобального нового світу, економіки вражень та інструментів подачі ідей, до підвищення особистої продуктивності, завдяки ідейному маркетингу, інноваціям та новим цінностям.

Ключовий меседж глобального форуму полягав у тому, що майбутнє наступає дуже стрімко, тому українському бізнесу необхідно трансформуватися, із врахуванням інноваційних трендів, які вже сьогодні запроваджують топ-компанії передових країн Європи.

«Майбутнє неможливо дослідити, тому що воно ще не настало, але ми можемо зрозуміти як виглядає світ зараз, та можемо спрогнозувати наш наступний крок». Саме так почав свій виступ харизматичний Кьелл Нордстрем – шведський економіст та футуролог, професор Стокгольмської школи бізнесу та автор бізнес-бестселерів «Бізнес в стилі фанк», «Караоке-капіталізм» та «Urban Express: 15 правил нового світу, в якому головні ролі у міст та жінок».

Категорії: Новини

Translate »