П’ятий хакатон з децентралізації DeHack 2019

Опубліковано admin на

3-5 травня у м. Дунаївці (Хмельницька область) відбувся П’ятий хакатон з децентралізації DeHack 2019. Участь у заході взяли ІТ-спеціалісти, дизайнери, проектні менеджери, громадські активісти, всі активні люди, які мають ідеї спрямовані на розвиток громад, серед яких і члени ГО “Міжнародна фундація розвитку” Руслан Ліска та Роман Лагодович за сприяння Директора директорату з питань европейської інтеграції Анастасії Барцицької (Анастасия Барцицкая).

Членами ГО “Міжнародна фундація розвитку” було представлено проект “Школа майбутнього”, який передбачає якісно новий рівень навчання у школі.
Цей проект підтримали фахівці з бізнесу, громадянського суспільства, медіа, засновники стартапів, а також представники ОТГ.

Окрім того, на хакатоні команди розробляли ІТ-рішення для потреб об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у сфері екології, транспорту, розвитку інфраструктури, освіти, підтримки місцевого виробництва, електронного залучення громадян, ін.

Організатор заходу – Програма «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Деталі: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=797364267316433&id=676694536050074

 

Категорії: Новини

Translate »