✅ ПІДТРИМКА ЕНЕРГОМОДЕРНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ У ВОЄННИЙ ЧАС_ РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ

Опубліковано admin на

????????‍????????????‍????Навчання відбувалося у вигляді серії навчально-практичних онлайн-вебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості загальною тривалістю 20 годин для підтримки компаній – представників виробничого сектору.
✅ 5 днів – 5 модулів по 4 години.
Тренінговий процес включав виступи експертів, групові дискусії, практичні вправи, виконання завдань та демонстрацію реальних прикладів.
???? Нам вдалося досягти високого показника результативності такого навчання завдяки визначеним вимогам до лекторів серії навчально-практичних онлайн-вебінарів з підвищення енергоефективності в промисловості, а саме:
– наявність ґрунтовних знань та актуальність інформації щодо останніх тенденцій і інновацій у сфері енергоефективності в промисловості;
– високий рівень експертності у галузі енергоефективності в промисловості;
– здатність чітко та в доступній формі пояснювати складні концепції та практичний матеріал для аудиторії;
– володіння механізмами для оцінки успішності учасників після завершення вебінару;
– відкритість для питань та обговорення, створюючи атмосферу взаємодії та обміну ідеями.
➡️ За результатами завершення навчання та проходження тестування, учасники серії онлайн-вебінарів отримали сертифікати про успішне завершення навчання.
Проєкт «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час» реалізовує ГО «Міжнародна фундація розвитку» в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії.
Категорії: Новини

Translate »