Запрошуємо представників аграрних та логістичних компаній підвищити кваліфікацію на програмі від УКАБ та Агрокебети за підтримки Проєкту USAID «Економічна підтримка України»

Опубліковано juliya.malogulko на

ГО «Міжнародна фундація розвитку» спільно з ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» продовжують співпрацю щодо проведення навчання в рамках реалізації проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
???????? УКАБ спільно з освітнім проєктом «Агрокебети» запрошують представників аграрних та логістичних компаній до нового навчального курсу: «Сучасні умови та засоби транспортування аграрної групи вантажів залізничним та автомобільним транспортом», що відбудеться 03-19 квітня 2024 р.
???? Головне про курс:
• Онлайн формат (ZOOM)
• 6 годин теоретичного навчання
• 6 годин розбору практичних кейсів реального часу
• Живі дискусії з 4 експертами ринку логістики
• Сертифікат учасника навчального курсу
❗️ Для проходження курсу потрібно до 2 квітня (включно) зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/dmztMir7BXy5BpaG6
Участь безкоштовна, реєстрація обов’язкова!
???? Детальніше про курс: https://blog.agrokebety.com/agrokebety_usaid_logistics
???? Навчання на програмі підвищення кваліфікації проводяться ГО «Міжнародна фундація розвитку» спільно з ГО «Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та освітнім проєктом «Агрокебети» в рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», який реалізується за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка України».
Категорії: Uncategorized

Translate »