Всеукраїнський конкурс на кращий проєкт із улаштування системи утеплення фасадів будівель

Опубліковано admin на

В результаті заходу на конкурсній основі було здійснено оцінювання та обрано кращий проєкт із улаштування системи утеплення фасадів будівель. Освітня програма «Передові системи термомодернізації будівель і споруд» розроблена у рамках реалізації проєкту «Термомодернізація та утеплення фасадів будівель: через навчання до енергоефективності», що здійснювалась в рамках компоненту «Професійної кваліфікації» проєкту «Реформи у сфері енергоефективності в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Учасники Конкурсу:

– Державний професійно-технічний навчальний заклад “Дніпровський регіональний центр професійно-технічної освіти (м. Дніпро);
– Вище професійне училище № 22 (м. Сарни, Рівненська область);
– Державний професійно-технічний навчальний заклад «Харківське вище професійне училище будівництва» (м. Харків);
– Вище професійне училище №24 (м. Заставна, Чернівецька область);
– Державний професійно-технічний навчальний заклад “Чернігівський професійний будівельний ліцей” (м. Чернігів);
– фахівці підприємств – виробників матеріалів для фасадної теплоізоляції будівель.

Команда ГО «Міжнародна фундація розвитку» висловлює подяку усім учасникам Конкурсу та з радістю вітає Державний професійно-технічний навчальний заклад «Харківське вище професійне училище будівництва» з одержанням першого місця у Всеукраїнському конкурсі на кращий проєкт із улаштування системи утеплення фасадів будівель.

Категорії: Новини

Translate »